Vandaag de dag is Eva Jinek dolgelukkig met haar geliefde Dexter van der Voorn en hebben de twee een kindje, maar voor die tijd was ze een aantal jaar samen met Freek Vonk. De bioloog en presentator doet een boekje open over de breuk én hun band nu.

In ‘Saved by the Bell’ worden bekende Nederlanders aan de tand gevoeld door een groep kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Dinsdagavond was het de beurt aan Freek om plaats te nemen voor de klas, en de kids konden het niet laten of de presentator net zo wild is met de vrouwen als in de natuur. Op die vraag besluit Freek geen antwoord te geven. Maar zodra er gevraagd wordt naar de breuk met Eva, geeft hij wél een open en eerlijk antwoord.

Article continues after the ad

Veel weg

Freek vertelt dat hij ‘zeker’ nog contact heeft met Eva. ‘Ik gun haar al het geluk van de wereld en zij mij ook. We zijn eigenlijk heel goed uit elkaar gegaan.’ Ook vertelt hij wat de reden van de breuk was. ‘Ik was heel veel weg, zij had het heel druk met haar talkshow. En op de één of andere manier werkte dat op dat moment gewoon niet. Op een gegeven moment moet je dan de keuze maken en zeggen: we stoppen ermee. Dat hebben we samen gedaan.’

Bekijk hieronder het fragment terug:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte