Freek van Noortwijk is stapelgek op zijn aanstaande vrouw Katja Schuurman. De twee stappen deze zomer in het huwelijksbootje en als het aan Freek ligt is het koppel een 'match made in heaven'.

"Ik draag Katja op handen. Vier van de vijf keer als ze terugkomt op Schiphol haal ik haar op met een bos rozen. Daar wordt ze blij van", vertelt Freek in een interview met weekblad Margriet.

More content below the advertising

Veel ouder

Katja is veertien jaar ouder dan de dertigjarige chefkok, maar van het leeftijdsverschil merken ze maar weinig. "Katja is 44, ziet eruit als 34 en gedraagt zich als 24. Ze heeft onwijs veel energie, een aanstekelijk enthousiasme en is heel impulsief." 

Tijd voor elkaar

Freek geeft aan dat ze het lastig vinden om elkaar soms af te remmen in hun enthousiasme, maar om toch tijd te nemen voor elkaar gaan ze regelmatig op vakantie. "Zo waren we onlangs voor een yogaretraite in Italië. Een paar dagen geen alcohol, vegetarisch eten, yoga en meditatie. Ik ben daar allemaal geen ster in, maar het was fijn om even uit het gehaaste leven te stappen en in alle rust tijd voor elkaar te hebben."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: ANP