Fred van Leer maakt er het beste van nu hij opnieuw in het ziekenhuis ligt. De Rotterdamse stylist is van plan om de kamer waarin hij verblijft een make-over te geven, zo vertelt hij in een update vanuit zijn ziekenhuisbed.

Fred prijst het ziekenhuis voor de uitstekende service. "De zusters zijn top, het eten is super. Je kan gewoon met een iPad bestellen waar je zin in hebt. Het is echt top", aldus de stylist. "Alleen, kijk: ik lig onder een geel lelijk dekbedje. En het is hier, net een nieuw ziekenhuis, toch een beeldje kalig. Dus ik dacht: als het toch kut is, ga ik het minder kut maken. Ik ga voor de complete make-over", zegt hij geheimzinnig. Wat Fred precies van plan is, zegt hij niet.

Article continues after the ad

Hardnekkige bacterie

Maandag werd Fred voor de derde keer in korte tijd geopereerd aan de hardnekkige bacterie in zijn schouder. Hij voelt zich dinsdag goed. "Ik voel me krachtig en ik ga zorgen dat die kutbacterie uit mijn lijf gaat al moet ik nog 100 keer worden geopereerd", schrijft hij. "Deze bacterie heeft nog nooit met Fred van Leer te maken gehad."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.