Fred van Leer wil even met rust gelaten worden. Dat heeft zijn manager woensdag laten weten. 'Fred richt zich op dit moment op zijn eigen gezondheid. Dat heeft prioriteit', zegt ze.

De stylist van de sterren liet dinsdag even van zich horen, voor het eerst sinds zijn ziekenhuisopname van zondag. Op Instagram deelde hij een boodschap die hij van een verpleegkundige kreeg.

Zoveel kracht

'Ben zo geraakt door dit briefje dat ik kreeg van de allerliefste verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelofelijk veel lieve reacties die ik heb gekregen. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dank jullie wel uit de grond van mijn hart', schrijft Fred.

Opname

Op het briefje staat in het Engels: 'Vergeet nooit, God geeft zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten.' Fred werd zondag om onbekende reden opgenomen 'ter observatie'. Maandag mocht hij weer naar huis. 'Hij is erg moe maar het gaat goed met hem', liet zijn management weten.

Article continues after the ad

Seksvideo

Donderdag lekte een seksvideo uit van de stylist. Hij liet daarop vrijdag op Instagram weten het verschrikkelijk te vinden en voorlopig offline te gaan. Zijn manager wil niet zegen of Van Leer aangifte doet van het lekken van de beelden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.