Fred van Leer ligt opnieuw in het ziekenhuis. De Rotterdamse stylist moet na twee weken weer onder het mes omdat de infectie in zijn schouder nog niet weg is.

Volgens Fred ging het tot maandag "hartstikke goed". "Gisteren zijn de hechtingen eruit gegaan, alleen ’s nachts ging de wond open. Het deed heel veel pijn ineens", zo vertelt Fred in een video op Instagram. "Ik ben de volgende dag naar de arts gegaan, MRI-scan gemaakt en foute boel." Fred noemt de bacterie "heel hardnekkig en gevaarlijk".

Article continues after the ad

Geannuleerde optredens

Vanwege zijn volgende operatie moet Fred wel al zijn resterende optredens van 2019 afzeggen. Het gaat om drie shows in Nieuwegein, Roermond en Hoorn. "Daar baal ik natuurlijk vreselijk van, want ik wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste is dat ik weer beter word. En daarna zien we wel. Lieve mensen, het komt allemaal goed", besluit hij.

Bacteriële infectie

Fred werd eind november geopereerd aan de bacteriële infectie in zijn schouder. Volgens de stylist werd er toen "twee liter pus" uit zijn lichaam gehaald.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.