Fred van Leer is jarig, van harte gefeliciteerd! De stilist van de sterren kijkt op zijn geboortedag alvast vooruit, zijn volgende verjaardag (op 18 september 2020) wilt hij groots vieren. Met een heuse show in Ahoy in Rotterdam! Fred & Friends, zoals het festijn heet, wordt volgens Fred "groots en hysterisch", zo vertelt hij in een filmpje op sociale media.

"Als Rotterdammer is het natuurlijk fantastisch om in Ahoy te mogen staan. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield omdat ik natuurlijk niet kan zingen", zegt een dolgelukkige Fred, die vandaag 43 kaartjes mocht uitblazen. 

Fred & Friends

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel en toeters en bellen. 

Een klein tipje van de sluier wil hij wel oplichten. "Er komen grote namen uit onverwachte hoek. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen. Wie weet word ikzelf verrast of krijg ik visite. Ik ben tenslotte jarig. Iedereen die mij kent, weet dat ik van een goed feestje hou."

Article continues after the ad

De kaartverkoop voor Fred & Friends is gestart. Ben je van plan om te gaan? Goed om te weten: de dresscode is - zoals we van Fred gewend zijn - glitter, black en pink. 

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.