Voor Fred van Leer was het afgelopen jaar erg zwaar. Zo werd hij tot een paar maanden geleden nog wel eens huilend wakker dankzij een burn-out. Inmiddels gaat het al beter met hem, dankzij de hulp van de psycholoog.

Vakantie

De tv-stylist heeft deze zomer twee maanden vrij genomen om uit te rusten. Hiervan gaat hij vijf weken op vakantie. "Ik vind het moeilijk, maar het moet. Van mezelf, maar ook van mijn psycholoog", zegt Fred in het AD. Zijn Burn-out heeft hem daarnaast geleerd om beter nee te zeggen. Zo is hij al vier keer benaderd voor Expeditie Robinson, maar hij wijst dit met alle plezier af. "No way dat ik een maand zonder vreten op zo'n eiland ga zitten. Ik zit liever lekker thuis. Daar ben ik het gelukkigst", aldus van Leer.

Article continues after the ad

Say Yes To The Dress Benelux

Een van de shows waar Fred dit jaar mee bezig is geweest, is Say Yes To The Dress Benelux. En hoewel hij hier met veel plezier aan heeft gewerkt, is hij zelf van plan om nooit te trouwen. "Bruiloften van anderen vind ik fantastisch, maar voor mij hoeft het echt niet", vertelt hij aan het AD. Vanavond is de eerste aflevering van de tv-show te zien. 

 

?

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD, ANP | Beeld: Peter Smulders