Dry January’ is hier! En vele onder ons gaat de eerste maand van dit jaar alcoholvrij doorbrengen. Althans, ze gaan het proberen. Fred van Leer denkt alleen heel anders over deze hype, trend of hoe je het ook wil noemen. 

Op Instagram deelt de stylist van de sterren zijn frustraties over deze trend. “Oh gaan we dat gezeik weer krijgen met Dry January. Flikker op. Hij wordt nat, kletsnat!” schrijft Fred op zijn social media.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En hoe ! #ikhebnogwatintehalen 🥂🍷🥃🍸🍹🍾❤️🙏🏻😂

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Fred's gezondheid

Misschien komt het doordat Fred heeft makkelijk uiteinde gehad? Zo moest Fred eind november al zijn shows afzeggen vanwege ontzettende pijn in en rondom zijn schouder. Hij werd toen opgenomen, maar is even later zonder pardon naar huis gestuurd De stylist werd een aantal dagen later wederom opgenomen, omdat de pijn niet te doen was. Er werd toen maar liefst 2 liter pus (!) uit zijn schouder gehaald. Gevolg? Fred moest onder het mes. De operatie slaagde en de pijn een stuk minder pijn dan voorheen. Desondanks werd van Leer kort daarna weer opgenomen in het ziekenhuis. Ook moest hij opnieuw geopereerd worden. 2019 kon voor de stylist dan ook niet gauw genoeg over zijn! 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: ANP