Fred Teeven heeft een pikant boekje open gedaan. De voormalig politicus geeft toe dat hij weleens de liefde heeft bedreven op het strand.

Teeven noemt het avontuurtje 'het meest romantische wat hij ooit heeft gedaan'. En dat avontuurtje vond heel recent plaats. 'Eén keer lang geleden en een keer niet zo lang geleden,' verklapt hij in het programma WNL. 'Sommige dingen plan je niet in het leven, dat soort zaken gebeuren.'

Article continues after the ad

Bruiloft

De voormalig politicus trouwde in maart 2018 met Yvonne. 'We wilden er niet al te veel mensen bij hebben, het is immers al mijn tweede huwelijk. Vandaar dat de keuze op Las Vegas viel. Zo hielden we het klein en intiem,' aldus Teeven tegenover Story.

Buschauffeur

Teeven moest samen met zijn minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) in 2015 het veld ruimen in de nasleep van de zogenoemde Teevendeal. De Kamer verweet hem informatie te hebben achtergehouden over een schikking met een topcrimineel die hij in de jaren negentig als officier van justitie had getroffen. Hij werkt tegenwoordig als buschauffeur bij Conexxion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders