Frans en Mariska Bauer zijn met hun vier zoons vertrokken naar een gezinswoning in het geboortedorp van de zanger. Voor het stel een hele verandering, want voor het eerst hebben ze nu buren. Aan Story vertelt Mariska waarom ze hun grote villa moesten verlaten.

Noodgedwongen verhuisd

Al ruim vier maanden wonen Frans en Mariska Bauer niet meer in hun villa in Fijnaart. Met hun vier zoons zijn ze noodgedwongen verhuisd naar een rijtjeswoning. ‘Het was niet meer mogelijk om in ons huis te wonen,’ vertelt Mariska aan Story. ‘Sinds de zomer wordt het zo grondig verbouwd dat je daar niet met een gezin kan wonen. We laten alles veranderen. De keuken, badkamer, er komt een nieuwe vloer in met vloerverwarming en achter het huis wordt er een groot stuk aangebouwd.

Article continues after the ad

In een dorp

Omdat het allemaal gelijkvloers is, hebben we niet de mogelijkheid om op een eerste etage te gaan wonen. Daarom vertoeven we sinds een paar maanden elders in ons dorp. In een rijtjeshuis. Dat we nu buren hebben, vind ik heel gezellig.’ Frans en Mariska denken dat ze tot volgend jaar zomer niet terug kunnen naar hun riante villa. ‘Voor mij maakt dat niet uit. Ik heb van dit huis net zo’n gezellige ruimte gemaakt als we thuis hadden. Het is iets krapper, maar we kunnen er met zijn zessen prima wonen.’

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.