Frans Bauer en zijn vrouw Mariska zijn weer op reis geweest om een land te ontdekken. De twee, die eerder voor AVROTROS naar Amerika en China reisden, hebben voor hun nieuwe RTL 4-reisprogramma een bezoek gebracht aan Argentinië. Het was een indrukwekkende trip, schrijft de zanger maandag op Instagram.

"Het was een adembenemende reis met bijzonder mooie landschappen en geweldige steden en dorpjes. De mensen die we hebben mogen ontmoeten hebben een plek in ons hart gekregen en zijn we ook dankbaar voor hun gastvrije ontvangst", aldus Frans. De reis was ook een eyeopener. "Voorheen dachten wij dat Argentinië alleen maar stond voor voetbal, tango en natuurlijk de steaks! Nu weten we wel beter want het is een geweldige ontdekkingsreis geweest."

Mooie herinneringen

De Bauers kunnen dan ook niet wachten om hun avonturen vanaf 2 januari te delen met de kijkers. "Met een koffer vol mooie herinneringen zijn we terug naar Nederland gegaan en we zijn trots dat heel Nederland dit mooie land door onze ogen nog beter leert kennen. Het was een avontuur met een lach en een traan. Ontzettend veel kijkplezier!!"

Beeld: Peter Smulders | ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.