Het is feest in huize Bauer, want de moeder van Frans mag vandaag 72 kaarsjes uitblazen. En dat viert hij door een van de belangrijkste vrouwen in zijn leven is goed in het zonnetje te zetten.

Op Instagram post hij een foto van hun beiden en schrijft: 'Hiep Hiep Hoera! Mijn lieve moeder is vandaag 72 jaar!' Zijn moeder Wies hoeft dan ook niet bang te zijn dat ze vandaag vergeten wordt, want de felicitaties vliegen haar om de oren in de reacties.

Article continues after the ad

Steun

Eerder liet hij al aan Story weten weten dat zijn moeder een van de belangrijkste vrouwen in zijn leven is. 'Als ik aan mijn moeder denk, zie ik de mooiste vrouw ter wereld voor me', zegt Frans. En dat is al zijn hele leven zo geweest. 'Als kleine jongen had ik al een intense band met haar. Er zijn dan ook alleen maar mooie herinneringen.' De zanger vertelt hoe zijn moeder hem altijd al steunde en hoe zorgzaam ze is voor hem en zijn familie.

Elke dag

Frans moet er niet aan denken dat zijn moeder er op een dag niet meer is. Vandaar dat de schrik er vorig jaar goed in zat toen zijn moeder hartproblemen kreeg na het overlijden van zijn vader. Nog steeds ziet hij haar elke dag. 'Dat wil ik ook. Of ze is bij ons of we gaan bij haar op bezoek. Weet je wat het is: mijn moeder is uniek. Ze is een échte moeder zoals je altijd voor ogen hebt. Ze is er één uit duizenden!'

 

Hiep Hiep Hoera!! Mijn lieve moeder is vandaag 72 jaar!!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

 Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders