Het stukje grond heeft hij al besteld, maar hij hoopt wel dat het nog lang duurt: Frans Bauer wil later naast zijn vader worden begraven. In een interview met Primo vertelt de zanger dat hij het belangrijk vindt dat dit al geregeld is.

Kerkhof

Frans Bauer heeft al redelijk uitgedacht wat er met hem moet gebeuren na zijn dood. Hij vindt het namelijk belangrijk dat dat al geregeld is. Daarnaast wil Frans graag duidelijkheid scheppen voor zijn kinderen: "de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Ik hoop dat het nog lang duurt, maar als het zover is, is alles dus in orde".

Vader

Frans had altijd een hele goede band met zijn vader, maar hij overleed in 2015 aan kanker. Tot zijn spijt hebben ze het nooit over de dood gehad. "Als het dan toevallig eens over ’n begrafenisplechtigheid ging, zei hij zei altijd: ‘Doe met mij maar wat je wil!’", aldus Frans. Als het zover is, wil Frans dan ook graag naast zijn vader liggen: "We waren altijd samen op pad, en dat zal dan na onze dood ook nog zo zijn". Zijn stukje grond op het kerkhof heeft hij dan ook al besteld.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Primo | Beeld: Peter Smulders