Ondanks dat hij regelmatig flink aan het jojoën is, is Frans Bauer nu opnieuw wat kilo's kwijt. Nadat hij na het overlijden van zijn vader ruim 25 kilo aankwam, heeft hij de knop volledig omgezet en is hij inmiddels flink afgevallen. 

Zijn gewicht is altijd een ding geweest. Dan viel hij zo weer een paar kilo af, en zo zaten ze er binnen een mum van tijd weer bij. Toch lijkt de zanger nu in een positieve spiraal te zitten en weet hij voortaan wat-ie vooral níet moet doen. "Ik ben wel een emotionele eter. Na een optreden reed ik met rokende banden naar de bezinepomp om twee pikanto’s uit de muur te trekken."

Personal trainer

Zijn vreetbuien waren vooral aanwezig toen hij drie jaar geleden afscheid moest nemen van zijn vader. Inmiddels gaat het steeds beter, al wordt het gemis natuurlijk niet minder. Toch heeft hij de pikanto's inmiddels vaarwel gezegd en is hij volop aan het sporten geslagen met zijn steun en toeverlaat Mariska. “Maris is hartstikke fanatiek. Zij is eigenlijk mijn personal trainer."

Geen wonder dat de zanger dan ook in korte tijd van maatje 56 naar 52 is gegaan. Wij vinden het maar wat knap van Frans!

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders