Frans Bauer, zijn vrouw Mariska en hun kinderen reizen terug in de tijd. Het gezin doet mee aan het programma Groeten Uit 19xx en beleven de jeugd van Frans opnieuw.

1986

Het gezin van Frans ziet er voor een weekend anders uit voor het nieuwe programma met een nostalgisch tintje waarin bekende Nederlanders met hun gezin terugkeren naar het jaar waarin de BN'er twaalf jaar oud was. Een weekend lang eten, kleden en ontspannen zij zich in een huis dat helemaal is ingericht als in 1986.

Groeten Uit 19xx

De aflevering met Frans, Mariska en hun zoons wordt morgenavond uitgezonden. Fans kunnen nu al niet wachten. "Ga zeker kijken...zal een hilarische uitzending worden met jullie," reageert een fan. "Jullie zien er echt fantastisch uit," schrijft een andere volger.

 

Hé, jij daar !! De groeten van ons uit 1986 😉 #groetenuit19xx

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

 

Helemaal in style !!!! #1986

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

 

A.s Woensdag “Groeten uit 1986” 20.30 Rtl 4 #groetenuit19xx #1986 #debauers #rtl4

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

Beeld: Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)