Het was glibberen en glijden door de sneeuw de afgelopen weken met veel ongelukken als gevolg. Ook Frank Jansen (de wederhelft van Rogier) is flink gevallen.

En hoe.

Article continues after the ad

Gebroken

De realityster zit in het gips. Toen hij van het prachtige winterse weer wilde genieten afgelopen weekend ging het mis. Hij maakte een flinke smakkerd en heeft daarmee zijn enkel bezeerd.

Ziekenhuis

En niet zo'n klein beetje ook. Hij is gebroken. Daar kwam hij in het ziekenhuis achter toen de uitslag van de foto binnenkwam. Het herstel gaat zeker zes weken duren.

Relatie stuk?

Frank en Rogier zijn op dit moment even niet op de buis te zien samen, wanneer en of dat nog gaat gebeuren is niet bekend. Het schijnt niet goed te gaan tussen de twee. Op Franks Instagram is ook al lang geen foto meer van Rogier te ontdekken. 

Liefde van mijn leven

In november vorig jaar heeft Rogier nog een reactie gegeven op het gerucht dat het over zou zijn. De realityster spreekt klare taal en laat weten 'dat er maar één liefde in mijn leven is en dat is Frank'.

Nieuwe liefde?

Volgens sommige bladen zou Rogier alweer een nieuwe liefde hebben, maar dat spreekt hij ferm tegen. 'Love rules', schrijft Rogier bij een foto van hem en Frank, met een groot hartje erbij.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.