Wat is je vroegste herinnering aan eten? 
‘Lammetjespap. Het was griesmeelpap, maar ik noemde het lammetjespap omdat het wit, zacht en wollig was. Met veel suiker erin. En dat was lékker!’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Het allerlekkerste vind ik postelein. Dat maakt bijna niemand meer. Geef mij postelein met draadjesvlees en een kruimig aardappeltje en ik ben de gelukkigste man ter wereld. Wat ik niet lekker vind, is als ergens te veel knoflook in zit. Niet vanwege de smaak maar omdat ik daardoor niet kan slapen.’

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Dan kook ik snijboontjes. Daar doe ik later nog een potje tuinbonen bij. Met een gebraden kip en een salade heb je 
in een mum van tijd een zalig maal op tafel.’

Dit artikel komt uit de Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders