Frank Rijkaard scheidde van Carmen Sandries om met Monique Olgers een toekomst aan te gaan. Maar ook dit tweede huwelijk liep spaak. Frank werd verliefd op Stefanie Rucker, de oppas van zijn kinderen. Of de voormalig profvoetballer geleerd heeft van zijn scheidingen? ‘Ik doe niets speciaals om dit huwelijk te laten slagen!’

Frank vertelt: ‘Dat ik al twee keer eerder ben getrouwd, was voor mij geen reden om niet meer in het huwelijk te treden. Stefanie en ik zijn nog steeds verliefd. We zijn nu negen jaar samen en elke keer wanneer ik haar zie, heb ik vlinders in mijn buik. Hoe prachtig is dat? Mensen vragen me ook weleens of ik nu dingen anders doe dan tijdens mijn vorige huwelijken. Mijn antwoord is altijd ‘nee’. Net als toen doe ik nog steeds elke dag mijn best een zo goed mogelijk mens te zijn. Dat is niet altijd even makkelijk, maar wel een mooi streven. Ik doe ook niets speciaals om mijn relatie met Stefanie te laten slagen. Dat gaat vanzelf. Voor mij geldt: als ik aan mijn huwelijk moet werken, klopt er iets niet.’

Lees het hele interview in Story 1.

Beeld: Peter Smulders

De baby van Eva Longoria zal niet opgroeien in de heuvels van Hollywood. Na er jaren te hebben gewoond, heeft de zwangere Desperate Housewives-actrice haar onroerend goed te koop gezet om elders een nieuwe start te maken. Samen met José Bastón, de man die haar éíndelijk het bewijs biedt dat echte liefde wel degelijk bestaat!

Doen veel vrouwen het tijdens de zwangerschap wat rustiger aan, zo niet Eva Longoria (43). De actrice benut deze periode juist om haar huizen in Hollywood Hills te verkopen. Vlak vóór haar zwangerschap kreeg Eva het al op haar heupen, toen ze haar Spaans getinte villa van de hand deed. En afgelopen najaar zette ze een paar straten verderop het miljoenenstulpje te koop dat ze in 2015 had gekocht van Tom Cruise. Eva wil ook af van haar mediterrane herenhuis, dat ze twaalf jaar geleden aanschafte voor 2,8 miljoen euro. Ze vraagt er 3,1 miljoen euro voor, dus een winst van drie ton is mooi meegenomen. Eva hoeft niet naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen, ze bezit immers nog luxe optrekjes in Beverly Hills, Malibu en San Antonio. Maar met de verkoop van haar onroerend goed in Hollywood Hills lijkt ze een streep te willen zetten onder haar roerige verleden.

Lees alles over dat roerige verleden in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Rights Managed | Hollandse Hoogte

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Beeld: Peter Smulders