Ruim een jaar na hun bittere scheiding hoopt Frank Masmeijer op een verzoening met zijn ex Sandra. Daags voordat hij van de Amsterdamse rechter te horen kreeg dat hij opnieuw naar de gevangenis moest, dineerde Frank met de moeder van zijn dochters in een Indonesisch restaurant in Breda. Maar wil Sandra, die onlangs nog aan Story vertelde dat ze nieuw liefdesgeluk had gevonden, haar ex ook terug?

Frank Masmeijer en Sandra Birsak spraken elkaar niet meer nadat ruim een jaar geleden hun scheiding werd uitgesproken. ‘Af en toe een berichtje via de telefoon, dat is alles,’ vertelde Sandra aan Story. ‘Er gaan dagen voorbij dat ik niet meer aan hem denk. Ik vind het zelf heel opmerkelijk dat een man met wie je 35 jaar samen bent geweest en die de vader is van je kinderen, zo snel uit je leven kan verdwijnen.’ Sandra liet tevens weten dat ze haar ex altijd een warm hart zal toedragen, maar ze zag hen in de toekomst niet meer bij elkaar komen. ‘We leiden nu onafhankelijk van elkaar ons eigen leven. Frank is altijd goed voor me geweest en dat was hij ook voor de kinderen. Maar ik zie ons niet meer bij elkaar komen. Daarvoor is er te veel gebeurd.’

Article continues after the ad

Andere vrouw

Vier jaar geleden werd Frank in alle vroegte thuis door twaalf agenten van zijn bed gelicht. De voormalige tv-presentator werd verdacht van betrokkenheid bij cocaïnesmokkel. Hij verdween tien maanden achter de tralies. Nadat hij in afwachting van zijn proces op vrije voeten was gekomen, werd hij betrapt met een andere vrouw, Jaimy van Lent. De romance betekende het einde van Franks huwelijk. Een mokerslag voor Sandra, die Frank altijd was blijven steunen. Maar uiteindelijk vond ook zij nieuw liefdesgeluk bij de Belgische zakenman Peter Roels. Sandra kreeg zelfs een functie binnen het modebedrijf van haar nieuwe partner. Bizar: vorige week dineerden Frank en Sandra sámen in een Indonesisch restaurant in Breda. Dat was aan de vooravond van Franks terugkeer naar de gevangenis in Antwerpen! 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP