In zijn boek Frank en Vrij onthult Frank Masmeijer een pikant verhaal over wijlen Boudewijn Büch, die volgens de verdachte oud- showman verliefd op hem was...

Gestalkt door Boudewijn Büch

Over zijn tijd bij NCRV: ‘In die periode werd ik gestalkt door Boudewijn Büch. Die man was helemaal verliefd op mij! We namen Dinges altijd op in het NOS-gebouw in het Mediapark in Hilversum. In die periode liep ik Boudewijn voor het eerst tegen het lijf. We knikten vriendelijk en net op het moment dat ik door wilde lopen, klampte hij me aan en ontstond er een amicaal gesprekje,’ vertelt Frank in zijn boek. ‘In de dagen die volgden, kwam ik hem telkens tegen op de gang, klampte hij me aan en ging hij zelfs in de kantine bij me in de buurt zitten. Dat vond ik al raar, maar toen hij tijdens een van onze ‘toevallige’ ontmoetingen ook nog eens heel dicht tegen me aan ging staan en vroeg of ik een keer met hem uit wilde, viel bij mij het kwartje: hij heeft een oogje op me!’

Slecht nieuws

Frank nam het niet heel serieus. ‘In eerste instantie deed ik dat af met een grapje, zo van: Boudewijn, ik heb slecht nieuws. Ik val niet op mannen, maar anders had je zeker een kans gemaakt. Maar dat hielp niet, want hij bleef aandringen. Uiteindelijk werd ik stapelgek van hem. Ik heb hem toen gezegd dat hij uit mijn buurt moest blijven, en dat ik geen interesse had nog langer contact met hem te hebben. Kennelijk hielp die harde benadering, want daarna ben ik hem vrijwel nooit meer tegengekomen. Wel besloot hij vanaf dat moment venijnige stukjes over mij en mijn shows te schrijven, en verzon hij de bijnaam ‘Het Gebit’ voor me. Een term die hij in iedere column over mij tot in den treure herhaalde,’ vertelt Frank.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders