De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hoewel Frank Masmeijer in de gevangenis van Beveren verblijft, heeft de voormalige quizmaster sinds kort een relatie met Anita (achternaam bij Story bekend) uit Noord-Holland.

Dat Frank Masmeijer (59) al bijna twee jaar in de gevangenis in België verblijft, belemmert de voormalige tv-presentator niet in zijn liefdesleven. ‘Frank heeft sinds kort een relatie met Anita (achternaam bij Story bekend),’ vertelt een bron aan Story. ‘Met Anita heeft Frank onlangs van zijn proefverlof genoten. Anita is een graag geziene vrouw en heeft in het verleden een bloemenzaak gehad in Amsterdam.’ Het is voor Frank enorm fijn dat hij, ook al verblijft hij in de gevangenis van Beveren, weer een leuke vrouw in zijn leven heeft.

Gevangenisstraf

Na Franks scheiding van Sandra, de moeder van zijn twee dochters, had de voormalige tv-presentator een relatie met Amsterdamse Jaimy van Lent. Hun relatie ging voorbij toen Frank eind 2018 voor de tweede keer in voorarrest ging. In de zomer van 2019 werd Frank veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen jaar en een geldboete van 90.000 euro, voor zijn betrokkenheid bij de invoer van 467 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen.

Nieuw leven met Anita

In België kunnen gevangen al na een/derde van hun straf op vrije voeten komen. Dat zou betekenen dat Frank daar binnenkort wellicht voor in aanmerking zou kunnen komen, omdat hij in totaal al bijna drie jaar achter slot en grendel verblijft. Mocht de Belgische justitie besluiten Frank vrij te laten, dan kan hij samen met Anita, die woonachtig is in Noord-Holland, een nieuw leven beginnen. ‘Dat is een fijn vooruitzicht,’ zegt onze bron. ‘Anita bezoekt Frank geregeld in de gevangenis en zal hem, als hij definitief wordt vrijgelaten, met open armen ontvangen.’

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 36 ligt vanaf morgen in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Door: Nick Dijkman
Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.