Frank Masmeijer (60) zat vorige maand weer achter slot en grendel in de gevangenis van Beveren, waar hij zijn resterende straf moet uitzitten. Dat werd bevestigd door een woordvoerder van het Parket Oost-Vlaanderen. Maar inmiddels is hij weer thuis. 

Story signaleerde Frank op maandag 4 oktober met zijn vriendin Anita in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat, waarna ze een wijntje gingen drinken bij de brasserie van Nicolette van Dam. In 2019 werd de voormalige presentator veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen jaar en een geldboete van 90.000 euro vanwege betrokkenheid bij grootschalige drugshandel. In België kun je na een derde van je gevangenisstraf op vrije voeten worden gesteld, mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet en een realistisch plan over de invulling van je leven buiten de gevangenismuren kunt overleggen. Dat Frank eind vorig jaar voorlopig vrij kwam, had niets te maken met vervroegde vrijlating. Hij mocht de gevangenis in Beveren louter verlaten vanwege de coronamaatregelen. Op 13 september jongstleden zat zijn ‘coronaverlof’ erop en moest Frank zich opnieuw melden in de gevangenis om het restant van zijn straf uit te zitten. Maar nog geen maand later mocht hij alweer naar huis. ‘Frank is tijdelijk op vrije voeten', vertelt een bron aan Story. 

 


Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.