Frank Masmeijer werd onlangs veroordeeld tot acht jaar cel wegens betrokkenheid bij cocaïnesmokkel. Maar Kerstmis viert hij gewoon thuis, met zijn nieuwe vriendin.

Vrijheid

De oud-presentator mag zijn hoger beroep in vrijheid afwachten. "Ik mag me vrij bewegen", vertelt Frank aan het AD. "Ik kan overal naartoe, ook naar het buitenland", aldus Masmeijer, die werd veroordeeld door de rechtbank in Antwerpen. "Alleen niet naar België, maar daar hoef ik ook niet naartoe."

Hoger beroep

In de tussentijd zit de BN'er zeker niet stil. "Ik ben druk bezig met een aantal dingen die ik wil ondernemen. Concreet is er nog niets, maar ook televisiewerk sluit ik niet uit," vertelt hij. Volgens Frank kan het nog lang duren voordat het hoger beroep dient. "Er zijn argumenten in deze zaak die nergens op slaan. Blijkbaar kun je in dit land veroordeeld worden op vermoedens."  

Article continues after the ad

Kerstmis

Frank viert de feestdagen dan ook gewoon thuis, met zijn nieuwe vriendin Jaimy. "Kerstmis vieren we gewoon thuis, hoor. Geen restaurant ofzo. Met vrienden gezellig eten en drinken."

Beeld: Peter Smulders