Openhartig reageren Frank Masmeijer en zijn vriendin Jaimy op de geruchten dat hun relatie over is én dat de oud- quizmaster alleen naar Bali emigreert, als dat mogelijk is na het vonnis in de drugszaak waarbij hij betrokken zou zijn. Aan Story vertellen de twee hoe de afgelopen zware tijd een wissel op hun romance trekt.

Lees ook: Turbulente ontwikkelingen in het leven van Frank Masmeijer

Bali

Vorige week onthulde Story dat Frank Masmeijer (55) op het Indonesische eiland Bali een restaurant wil openen. Uiteraard valt of staat dit plan met het aanstaande vonnis van de Belgische rechter inzake Franks vermeende betrokkenheid bij drugshandel. Hield Frank zich vorige week nog op de vlakte, inmiddels wil hij Story tekst en uitleg geven over zijn emigratieplannen. ‘Het wordt een megaproject. Ik was van plan om niets te ondernemen, zolang de afloop van de rechtszaak niet duidelijk was. Maar dat zou me te lang gaan duren. De uitspraak is al een paar keer uitgesteld. Omdat ik verder wil met mijn leven, ben ik toch maar aan de slag gegaan. Ik heb nog steeds de hoop dat de rechter me zal vrijspreken. Er is geen bewijs dat ik bij deze zaak betrokken ben. Ik kan me niet voorstellen dat ik straks terug achter de tralies moet.

Comeback

Mijn molenproject op Bali wil ik in de toekomst combineren met tv-werk in Nederland. Ik ben druk bezig mijn comeback voor te bereiden. SBS zendt begin september, vlak voordat de uitspraak wordt verwacht, een tweedelige documentaire over mijn zaak uit. Daarna volgen er besprekingen over een eigen programma bij SBS. Ik hoop intens dat mijn leven na de uitspraak van de rechter in rustiger vaarwater komt, zodat ik me volledig op mijn werk kan concentreren,’ vertelt Frank, die opmerkelijk genoeg in het gezelschap is van Jaimy van Lent (38), zijn nieuwe liefde met wie hij volgens geruchten in een relatiecrisis zou zitten.   

Jaloers

Frank en Jaimy willen na een voor alle betrokkenen zware en ingewikkelde periode samen verdergaan en niet meer achterom kijken, vertellen ze Story. Frank: ‘Ja, ik weet dat er over Jaimy en mij wordt gekletst. Er zijn mensen, die mooi doen in mijn gezicht, maar achter mijn rug de vreselijkste dingen over ons vertellen. Ik krijg het gevoel dat ik op de vingers word gekeken, en dat mijn doen en laten wordt gevolgd. Dat is hinderlijk en het legt ook een druk op mijn relatie met Jaimy. Ik weet dat er wordt rondverteld dat we uit elkaar zijn. Maar dat is niet het geval. We zijn nog steeds bij elkaar en willen samen door.’

Lees het hele verhaal nu in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Voor Marc de Hond en zijn partner Remona is 2018 nu al een bijzonder jaar. Ze verwachten hun tweede kindje en Marc heeft nu bekend gemaakt of ze een zoon of dochter krijgen.

De blauwe muisjes kunnen in ieder geval alvast in huis gehaald worden. Via een Facebook filmpje laat Marc namelijk weten dat hij samen met Remona een jongen verwacht. In de video zie je hoe hun 1-jarige dochter Livia naar een blauwe ballon kruipt. Marc: 'De voorspellingen kloppen. Eind juli verwachten wij een zoon!'

Beeld: Peter Smulders