Afgelopen week kon Story al melden dat tv-stylist Rogier Smit – van het normaliter olijke tv-duo Frank & Rogier – het huis van Rachel Hazes verlaten had, omdat hij weer een eigen plekje wilde. Op dat geheime adres likt Rogier zijn wonden, terwijl Frank terugkeerde in hun voormalige liefdesstulpje. Komt het nu toch goed tussen de twee, of is hun huwelijk alsnog voorbij?

De Story-onthulling dat Rogier Smit (46) na zijn explosieve ruzie met partner Frank Jansen (74) de echtelijke woning in Den Haag was ontvlucht en ondergedoken zat bij Rachel Hazes, maakte vele tongen los. Rogier gaf in de dagen waarin heel Nederland naar hem op zoek was, een eenmalig en exclusief interview aan Story. Daarin legde hij uit hoe hij thuis bij de gastvrije, barmhartige Hazes-weduwe belandde. ‘Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kun je moeilijk zeggen dat je best friends bent. Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe! Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds samen lekker een wijntje drinken.’

Article continues after the ad

Terug in Den Haag

Inmiddels is Rogiers partner Frank thuisgekomen in Den Haag, na een tijdelijk verblijf in zijn droomvilla nabij het Zuid-Franse Saint-Tropez. Story-fotograaf Edwin Smulders kreeg hem voor zijn lens bij de woning waar Frank tot voor kort zo happy leek met Rogier. Die betrok op zijn beurt een eigen stekje in de hofstad. De eerste stappen lijken daarmee gezet: beiden zijn nu terug in Den Haag, maar zijn nog niet samengekomen. Vooral de RTL-directie, die veel investeerde in het populaire tv-stylistenkoppel, is er veel aan gelegen dat de sfeer tussen beide kemphanen verbetert, opdat nieuwe plannen rond het stel niet in gevaar komen.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.