De relatie van Frank en Rogier staat al enkele maanden op springen, maar van een definitieve breuk was nog geen sprake. Is alle hoop vervlogen, nu de heren zelfs de kerstdagen niet samen hebben doorgebracht?

De kerstdagen zagen dit jaar voor iedereen anders uit. Geen kerstdis met de hele familie, maar voor velen slechts een etentje met een select gezelschap. Dat Frank en Rogier ervoor hebben gekozen om de feestdagen niet met elkaar door te brengen, lijkt veelzeggend. Ze vierden kerst met vrienden, en kozen elkaar dus niet als select gezelschap. 

Article continues after the ad

Contact

Wel hebben de heren nog contact. 'Ik ben klaar voor Kerstmis. Fijne kerst allemaal!', schreef Frank op Instagram. 'Jammer dat ik er niet bij kan zijn in verband met corona, want natuurlijk gaat familie voor alles,' reageerde Rogier. 

Geen definitief einde

Toch betekent het niet het definitieve einde. Eerder liet Frank aan RTL Boulevard weten dat hij en Rogier nog wél een setje zijn, maar de kerstdagen niet samen doorbrengen. 'Het is zonder hem wel zo rustig', aldus de oudste van het stel.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.