Frank en Rogier weten keer op keer weer te bewijzen dat je met een beperkt budget een fantastische home make-over kunt realiseren. Ook in de nieuwste aflevering van ‘Paleis voor een Prikkie’ hebben de twee weer een knap staaltje werk verricht.

Het interieurduo ging in de uitzending van gisteravond aan de slag voor Nicole, een sterke moeder die met zes kinderen in een kleine flat in de Bijlmer woont. Een tafel waar het gezin met z’n allen aan kunnen zitten, is er niet. Sterker nog, Nicole heeft geen bed en slaapt al jaren op de bank wegens een gebrek aan ruimte. ‘Het klinkt heel raar, want er zijn een heleboel mensen die we het gunnen’, aldus Rogier. ‘Maar hier moet gewoon wat aan gedaan worden, dit kan niet.’

Article continues after the ad

Voor een prikkie

Wederom met een bedrag van slechts 250 euro op zak deden Frank en Rogier er alles aan om de woning om te toveren tot een waar paleisje. En dat lukte ook in de laatste aflevering van het seizoen.

Nieuw seizoen?

Kijkers van het populaire SBS-programma hebben alleen maar lovende woorden over voor het interieurduo en hopen dan ook van harte dat er een nieuw seizoen in de pijplijn zit. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl