Na een periode vol publieke ruzies zijn tv-interieurstylisten en echtgenoten Frank Jansen en Rogier Smit weer samen aan de slag gegaan. De mannen zijn begonnen aan de opnames van hun RTL-programma Frank en Rogier checken in.

'We zijn lekker samen aan het werk en dat is toch wat we willen', zegt Frank tegen RTL Boulevard. 'Van oor tot oor stralen we', vult Rogier aan.

Article continues after the ad

Verdriet

Wel kijkt Rogier met veel verdriet terug op de afgelopen periode. 'Het heeft wel wat met me gedaan, ja', zegt hij met tranen in zijn ogen over hun relatieproblemen. De vele ruzies zorgden ervoor dat de twee besloten niet langer onder een dak te wonen.

Tafel en bed

Vooralsnog gaat het alleen om een scheiding van 'tafel en bed', zegt Frank. 'Het is heel goed; Rogier is zoveel jaar jonger dan ik, ik heb m'n rust gekregen, hij heeft zijn eigen wereld en we kunnen alsnog samen werken. Er is niks beters dan wat wij hebben.'

Positieve kanten

Ook Rogier ziet positieve kanten aan hun huidige situatie. 'We zijn nog steeds samen, we wonen alleen apart. En daarbij gekomen is ook dat ik lekker een nieuw appartement mag inrichten.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.