Frank (74) en Rogier (45) zijn niet alleen een succesvol duo op televisie, maar ook in het echte leven zijn ze al jaren een koppel. In gesprek met VIVA vertellen ze álles over hun seksleven, relatietherapie en aandacht van andere mannen.

Want als je al negentien jaar samen bent, dan kan het natuurlijk goed dat het soms wat minder lekker loopt. Maar relatietherapie? Dat nooit, volgens de mannen. 'Dat is iemand anders rijk maken', aldus Frank. Dé tip voor een gezonde, langdurige relatie is volgens Rogier dan ook dat je nooit op moet geven.

Seks

Tussen de lakens zit het bij het stel ook wel goed, ze hebben 'genoeg' seks vertelt Rogier. Frank wil er liever niet teveel over kwijt: 'Dat zijn privézaken.' En van hulp door middel van viagra is absoluut geen sprake. Rogier: 'Schat, ik kan hem zes, zeven uur omhoog krijgen.'

Geen open relatie

De mannen zijn samen nog steeds hartstikke gelukkig en hebben dus ook geen behoefte aan open relatie. 'Ik ben sowieso niet van de threesomes, foursomes, sixsomes... Net Twister, weet je wel: dan zit er ergens weer een arm of een been, schiet niet op', verklaart Rogier. 'Ik krijg wel veel aandacht van andere mannen, maar doe er niks mee.' Maar een slippertje begaan door bijvoorbeeld te zoenen met iemand anders? Dan is dat niet meteen einde verhaal.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard, VIVA | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.