Terwijl Frank en Rogier genoten van hun skivakantie in het Zwitserse Gstaad, speelde zich een horrorscenario af in hun luxe appartement in Den Haag. Er is ingebroken, en de ravage is groot.

Het Paleis voor een Prikkie-stel heeft hun vakantie afgebroken vanwege de brute woninginbraak. 'Ze hebben werkelijk alle kasten en laden opengetrokken,' vertelt een geschokte Frank aan Shownieuws. Het stel vermoedt, op basis van de enorme ravage, dat de daders uren in hun luxe appartement zijn geweest. Ook Rogier is geschrokken van de inbraak. 'Onze voordeur is extreem goed beveiligd. Desondanks is de entree met grof geweld en vermoedelijk een koevoet opengebroken.' De daders hebben ‘heel veel kleding en horloges’ gestolen.

Grote schrik

Het flamboyante koppel denkt dat de inbrekers wisten dat er niemand thuis was. 'We waren vorige week donderdag op televisie om vanuit Gstaad te vertellen over onze heerlijke vakantie. Mensen wisten daardoor dat we niet thuis waren. Ik weet het niet helemaal zeker, maar het kan best zijn dat het één met het ander te maken had.' Ondanks de grote schrik en hun verpeste vakantie, blijven Frank en Rogier positief. 'We zijn allebei gezond. Dat is het belangrijkste,' aldus Frank.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders