Na de breuk met Yolanthe was de rapper Bart Zeilstra (Baas B.) kapot van verdriet. Ze wisselde hem in voor Jan Smit en hij wist zich lange tijd geen raad. Totdat Bart's zus Inge aandrong dat hij echt weer aan de vrouw moest. Ze attendeerde hem hoogstpersoonlijk op zijn nieuwe liefde: Lotte Middendorp.

Lees ook: Danielle klaart met 'verslaafde' Frans

Vriendin

Sinds februari zijn Bart en Lotte een setje. Bart trok eerder al de stoute schoenen en bezocht de theatervoorstelling waarin Lotte speelde en hoewel hij meteen verkocht was, was zij nog niet aan een nieuwe relatie toe. 'Ik besloot wat afstand te nemen en haar de ruimte te gunnen om alles op een rijtje te zetten. Op een gegeven moment merkte ik dat Lotte toenadering zocht en trokken we steeds dichter naar elkaar toe.'

Kinderen

'Ik weet zeker dat ik ooit vader wil worden', vertelt Bart. 'Ik heb een nichtje van vijf. Daar ben ik dol op. Als ik zie welke verrijking zij is geweest in mijn leven dan weet ik zeker dat ik zelf ook ooit kinderen wil!' 

Lees het hele interview in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders