Monique Westenberg (43) heeft vandaag een foto op haar Instagram-account gepost waar behoorlijk wat verwarring door ontstaan is. Hoewel de influencer aangeeft dat het om haar zoontje André gaat, zien haar volgers toch echt haar ex André Hazes (27) op de bank liggen.  

Op het kiekje is te zien hoe de kleine Dré op een kinderbankje ligt. Hoewel het een klein bankje is en het dus goed zou kunnen dat het echt haar zoontje is, lijkt het meer op een volwassen iemand die er op ligt. 

Foto

'Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan “chillen” (zijn woorden). Daar ligt hij dan op zijn eigen bankje van @melrosemeubels! En natuurlijk mama’s zelf ontworpen kleedje eronder', schrijft ze onder de foto. Haar volgers geloven alleen niet dat de kleine Dré op het kinderbankje ligt en zijn van mening dat het haar ex is. 

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Reacties

De reacties zijn verschillend, maar de meesten zien toch echt André op het kleine bankje liggen. 'Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden', reageert Erik Zwennes, de vriend van Roxeanne Hazes. 'Volgens de meesten is hij 27', antwoordt Monique. Ook andere volgers reageren massaal onder de post. 'Wat leuk! André terug op de bank bij je' en 'Dit is toch gewoon André senior?', is er onder andere te lezen. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Monique Westenberg

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.