Donny van de Beek is tot over zijn oren verliefd! De dame in kwestie is geen onbekende: de voetballer is als een blok gevallen voor Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp.

Donny wil zijn verliefdheid niet meer onder stoelen of banken schuiven. Gisteren deelde hij de eerste foto met Estelle, en maakt daarmee de relatie bekend. Veel woorden maakt hij er niet aan vuil. Het kiekje, waarop ze samen innig op een boot zitten, is enkel voorzien van een veelzeggend rood hartje.

Article continues after the ad

Prille relatie?

Het is niet bekend hoelang de twee een stel zijn, maar de voetballer reageert al sinds begin deze maand met liefdevolle emoji's onder Estelle's Instagramfoto's. 

Enthousiaste reacties

Het nieuws is geen verrassing voor de inner circle van Donny. Veel BN'ers reageren dan ook enthousiast op het feit dat hij zijn nieuwe relatie van de daken schreeuwt. 'Yesssss,' schrijft Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong en goede vriendin van Estelle. Ook Matthijs de Ligt, Rossana Kluivert, Nicky Romero en Djarno Hofland laten van zich horen.

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.