Duncan Laurence deed onlangs al uit de doeken dat hij weer gelukkig is in de liefde. Maar met wie, hield hij even geheim. Nu is de identiteit van zijn nieuwe vriend tóch bekend!

Fans hebben achterhaald welke heer de zanger zo blij maakt: Jordan Garfield. Op zijn Instagram-account staan meerdere kiekjes met Laurence. Op de meest recente reageert de zanger: 'Ik hou zo veel van jou.' De tortelduifjes zijn op liefdestrip in Londen, zo is te zien op de Instagram Stories van Laurence.

Nieuwe relatie

De zanger onthulde in mei dat hij weer een relatie heeft. 'Ik ben heel gelukkig in de liefde. Het is fijn om iemand te hebben waarmee je alles kan delen en waarmee je de wereld aan kunt', zo vertelde hij aan RTL Boulevard. 

Op date met een BN'er

Voordat hij zijn huidige vriend vond, ging Laurence verschillende keren op date met acteur Thomas Cammaert. Maar dat is verder niks geworden. 

Article continues after the ad

Gestrande relatie

Laurence zag na zijn Songfestival-avontuur de relatie met Gerco Derksen stranden. In augustus vorig jaar zette hij er een punt achter. Zo liet de zanger indertijd zelf via social media weten: ‘Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan. Want we waren tenslotte verliefd. De tijd zal zeker verstrijken en we gaan verder’, schreef hij toen op Instagram.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.