Daphne Deckers heeft samen met haar dochter Emma (18) een tatoeage laten zetten. 

Moeder en dochter hebben gekozen voor een mini-olifantje met een hartje als hoofd. Op Instagram showen de dames het resultaat. Bij Daphne zit de plaatje op haar rug, bij Emma vlak onder haar oksel. 

Verhuizen naar Amerika

Daphne Deckers schrijft bij de foto: "En toen had ik dus een tatoeage, samen met Emma, omdat ze gaat verhuizen naar Amerika: een mini-olifantje met een hartje als hoofdje. "Olifantje in het bos, laat je mama's staart niet los." Emma schrijft: "Allereerste tatoeage. Nee, nee, het deed geen pijn."

De dochter van Daphne en Richard Krajicek verhuist in januari voor 2 jaar naar Los Angeles, om te studeren aan de American Academy of Dramatic Arts.

 

 

 

 

(beeld: Instagram, Peter Smulders)

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders