Formule 1-coureur Lewis Hamilton is smoorverliefd op het Nederlandse model Cheyenne Ciani. Althans, dat beweren welingelichte bronnen aan Story. ‘Lewis heeft Cheyenne onlangs al meegenomen op vakantie naar Barbados.’ 

Mogelijk wil Lewis zijn gevoelens voor Cheyenne nog even voor zichzelf houden, om er zo in alle rust achter te komen of zij voor hem de ware is. De flamboyante coureur heeft immers meer ex-vriendinnen dan wereldtitels. Zo beleefde de viervoudig wereldkampioen Formule 1 al vermeende affaires met Kendall Jenner, Nicole Scherzinger, Gigi Hadid, Sofia Richie – de dochter van zanger Lionel Richie – en zangeres Rita Ora. Het moet voor Cheyenne enigszins vreemd voelen in één adem met deze wereldberoemde vrouwen te worden genoemd. Wanneer Story besluit Cheyenne te vragen naar haar affaire met Lewis, reageert ze geschrokken.

 

Een bericht gedeeld door Chey Baby ? (@cheyciani) op

 

Een bericht gedeeld door Chey Baby ? (@cheyciani) op

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.


Beeld: ANP

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl