Het is alweer een aantal weken geleden dat topmodel en actrice Kim Feenstra (35) moeder werd van zoontje Brooklyn Baby Tailor. Hoe het baby'tje eruit ziet weten we nog niet, want dat houden Kim en Stanley liever nog even geheim. Benieuwd hoe Kim er zelf uitzag op jongere leeftijd? Nou, zó dus.

Hollands Next Top Model

Kim deed in het voorjaar van 2006 mee aan Hollands Next Top Model en won daarbij de hoofdprijs. Dit is hoe ze er tijdens de finale in 2007 uitzag! Ze was toen 21 jaar, piepjong toch? Inmiddels heeft ze een andere haarkleur gekregen, maar eigenlijk is ze nog geen spat veranderd. 

IVF-traject

Kim liet in haar realityserie Life Of Kim dat zij en Stanley moeite hadden om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Later liet ze weten een ivf-traject te willen beginnen. Ze vindt dat hier nog een taboe op rust en hoopte door haar openheid over haar situatie andere koppels die hetzelfde meemaken te kunnen steunen. 

Article continues after the ad

Brooklyn Baby

Inmiddels is ze bevallen van een zoontje genaamd Brooklyn Baby Tailor. Een bijzondere naam voor een bijzondere baby. Ook heeft ze in een interview verteld waar deze bijzondere naam dan vandaan komt. Hoe Brooklyn eruit ziet, weten we helaas nog niet, want dat houden de kersverse ouders liever nog even geheim. Maar volgens Kim is het 'een verdomd knap kind'. 

Bekijk hier nog meer foto's van Kim van vroeger en nu!

Vroeger

Nu

Vroeger

Nu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tijd voor Realtalk? Hier lachen we. En oprecht ook. Maar soms kunnen we elkaar achter het behang plakken. Of gewoon in een muur mee metselen want behang hebben we niet. Sinds we zwanger zijn, is veel zijn schuld.🤣 Maar hij mag het niet op mijn hormonen gooien want dan is het aan! Bloedlink ben ik dan. En kan hij eigenlijk ook maar beter gewoon niks zeggen want alles is dan irritant. Maar als hij niks zegt vind ik hem ongeïnteresseerd. Hij is ook geen makkelijke man hoor. Verre van, hou op schei uit. Heb er echt een boekwerk aan. Maar soort zoekt soort, want als er een vrouw eigenzinnig, dominant en pittig kan zijn ben ik het wel. Ik laat me echt niet zomaar iets vertellen. Houden van hem en ons doe ik in alle kleuren van de regenboog. We hebben elkaar door onze zwangerschap opnieuw leren kennen. Met lelijke kanten en mooie kanten. En beseffen ook dat je soms aan jezelf moet werken ipv altijd naar elkaar te wijzen. Dat zijn we aan onszelf verschuldigd maar ook naar ons kind toe straks. Is het altijd leuk? Hell to the No! Maar wie heeft ook ooit gezegd dat alles in het leven altijd leuk zal zijn? Ondanks alle emotionele rollercoasters zijn we ondenkbaar blij met ons toekomstige wonder. En aan het einde van de dag ook altijd weer met elkaar. En voelt ons kind als een kroon op onze liefde voor elkaar. We hebben individueel zonder en met elkaar een heftig verleden maar we delen met liefde ons heden en staan met beide benen al in de toekomst. Zoetsappig zijn we niet. Wel een heel hoop echte lobi met een rauw randje. #realtalk

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.