Floortje Dessing moet noodgedwongen wat gas terug nemen. Op Twitter vertelt de presentatrice dat ze "iets te hard heeft geleefd de afgelopen maanden." 

"Gewoon een beetje gaar"

De presentatrice moet dus weer wat rust nemen. "Weer eens gevloerd: Iets te hard geleefd denk ik de afgelopen maanden... even van de radar", schrijft ze op Twitter. Gelukkig is het niks ergs. Ze is "gewoon een beetje gaar". 

Pech

Het zit Floortje niet mee. In 2012 werd ze getroffen door knokkelkoorts en haar rechternier werkte niet goed meer, waarvoor ze geopereerd werd. Twee jaar daarna werd ze tijdens een reis naar Iran ernstig ziek en bleek Floortje een combinatie te hebben van een tekenvirus met een hersenvliesontsteking. 

 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Twitter

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders