Mocht Floortje Dessing nog steeds verliefd zijn, dan ontbreekt het de tv-presentatrice in haar nieuwe liefdesvilla op een privélandgoed aan niets.

Het liefdesleven van Floortje Dessing (50) is al jarenlang één groot mysterie. De tv-ster is door haar rol als presentatrice van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld vaak van huis en heeft daardoor amper tijd om een serieuze relatie te onderhouden. Zelfs toen Floortje enkele jaren geleden een relatie kreeg met Tjitte Jan Nieuwkoop, de cameraman van haar programma, lukte het haar niet zich te binden. Na haar stukgelopen relatie met Tjitte ging Floortje voor zover bekend als vrijgezel door het leven. Tot de BNNVARA-presentatrice eerder dit jaar te gast was in De Wereld Draait Door en presentator Matthijs van Nieuwkerk haar vroeg naar de status van haar liefdesleven. ‘Ik heb een liefde,’ vertelde Floortje enigszins cryptisch, waarna het gesprek over ging op een ander onderwerp.

Article continues after the ad

Sprookjesvilla

Als de relatie van Floortje en haar mysterieuze vriend de coronacrisis heeft overleefd, staan het stel mooie tijden te wachten. Vrij recent kocht Floortje voor een bedrag van 1,1 miljoen euro een prachtige villa op een privélandgoed in Velsen-Zuid. Het nieuwe optrekje van Floortje leent zich uitstekend als decor van de liefde. Onder de roze dakpannen en tussen de witte muren van haar villa, heeft Floortje aan romantiek geen gebrek. De tuin is bezaaid met bloemen en biedt genoeg ruimte voor tal van dieren, zoals de dwergezels die er nu rondlopen. De moestuin, fruitboomgaard, vuurplaats en siertuin met geurende rozen en plukbloemen geven de villa een sprookjesachtige uitstraling.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.