Het Boer zoekt Vrouw-seizoen verloopt nog ietwat braafjes. Op de meeste boerderijen wordt mondjesmaat geflirt. Met uitzondering van de boerderij van Geert, waar vooral Vera opvalt met haar dubbelzinnige opmerkingen. De kandidate wordt elke aflevering flink bekritiseerd. Maar daar laat ze het niet zomaar bij zitten.

Hoewel boer Geert wel gecharmeerd is van de krullenbol, denken veel BzV-kijkers daar anders over. Op sociale media barst het van de kritiek op de houding van Vera. Ze zou een 'overdreven aandachttrekker' zijn, die zich 'wulps' opstelt en vervolgens twijfelt. De goedlachse Brabantse zit zelf ook op sociale media en leest de negatieve reacties ongetwijfeld ook, maar reageren doet ze niet.

Article continues after the ad

'Geen relatiemateriaal'

Maar een column van Rick Evers, op een Facebookpagina met ruim 117.000 fans, schiet bij haar wél in het verkeerde keelgat. De Facebook-columnist heeft een hele column aan haar en haar 'aanwezige' gedrag gewijd. 'Vera heeft haar tv-momentjes gehad dus haar jaar kan niet meer stuk. En Geert? Die plaatste nog even subtiel zijn hand op haar kont, maar hij weet ook: geen relatiemateriaal,' schrijft hij onder andere.

Woeste reactie

Daar laat Vera het niet bij zitten. 'Maar één ding moet ik u nageven, dapper bent u, om na uw bewuste keuze en gevecht wat u vast heeft moeten voeren om uw tv-face één groot tv- moment te laten zijn, anderen te betichten van het “kop op tv syndroom”. Er is overigens een woord voor dit gedrag: gaslighting. Zoek maar eens op, kan er mooi bij in uw dossier…! Next!', reageert ze woest. ''Als je op je linker wang geslagen wordt, sla niet terug maar keer de agressor de rechter wang toe', zei Jezus en dat advies zal ik ter harte nemen, iemand moet tenslotte de wijste zijn.'

Beeld: KRO-NCRV/Linelle Deunk 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.