Anna Nooshin zit middenin de opnames voor het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. Maar wanneer de presentatrice een kiekje deelt van zichzelf, kan ze rekenen op bakken met kritiek.

Haar fans zijn namelijk van mening dat Anna toch écht iets aan haar lippen heeft laten doen op de foto. Zonde, zo blijkt uit een groot gedeelte van de reacties onder de foto. 

Kritiek

Het commentaar is dan ook niet mals. 'Waarom als je al zo knap van jezelf bent en dan toch je lippen laten doen ...Ik snap het niet, vind je meer en meer op Kim K lijken...vind het zonde', reageert iemand. Een ander merkt op: 'Zonde van de lippen, had je echt totaal niet nodig.'

Make-up

Toch nemen ook mensen het voor haar op. Zo zou er namelijk helemaal geen sprake zijn van een cosmetische ingreep, maar zijn haar vollere lippen simpelweg te wijten aan goede make-up. 'Ehm... ik zie geen lipfillers, wel wat meer aanwezige lip make-up dan ze meestal draagt .. and i like it, ze kan het hebben! Klassieke uitstraling zo 🤗', steekt een volger Anna een hart onder de riem.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram