Een flinke domper voor Connie Witteman. Twee van de drie verdachten van de juwelenroof zijn namelijk vrijgelaten, zo meldt haar advocaat aan Shownieuws.

Zowel Tarik A. als zijn broer Yasin A. hebben hun straf al uitgezeten en zijn dus weer op vrije voeten. Een benauwende gedachte voor de diva. Ze gaat dan ook niet vaak meer alleen over straat. 'Die onbevangenheid die Connie altijd had, is ze nu kwijt. Ze is voorzichtiger', verklaart haar advocaat.

Article continues after the ad

Diepe impact

De inbraak heeft een diepe impact gemaakt op de showbizzdiva. 'Dat heeft er behoorlijk bij me ingehakt, ja’, begint Connie haar verhaal. 'Ik heb me lang niet lekker en zelfs onveilig gevoeld in mijn eigen huis. Maar dat gaat nu stukken beter. Er zijn de nodige maatregelen genomen waar je niet meer zonder kunt, in deze tijd, in Amsterdam. Maar het is een deel van mijn leven wat er weg is.’

Hans Breukhoven

Bij de inbraak op 7 juli werd een grote hoeveelheid sieraden, dure horloges, contant geld en andere spullen meegenomen met een geschatte waarde van 2,8 miljoen euro. Sommige spullen waren afkomstig van de overleden ex-man van Witteman, Hans Breukhoven. De rechtbank veroordeelde in februari drie mannen voor de roof tot celstraffen van twee jaar, een jaar en een half jaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP