Het zit de laatste tijd niet mee voor Bridget Maasland. Maakte ze begin juni haar officiële comeback, na een relatiebreuk en coronapauze, zorgde de presentatrice helaas niet voor meer kijkers. En vandaag laat ze weten dat het Instagram-account van The Meltingpot gehackt is. 

Interieurwinkel 

Het Instagram-account van The Meltingpot, de interieurwinkel van de ouders van Bridget, blijkt sinds gisteren gehackt te zijn. Het account is inmiddels verwijderd, maar de presentatrice doet toch een schietgebedje en hoopt dat ze niet alles kwijt zijn. 

Article continues after the ad

Post

Op haar eigen Instagram post Bridget een foto met haar ouders en broer. 'Lieve mensen, Gisteren is ons #Instagram account @meltingpotamsterdam gehacked! We hebben nu contact met #Facebook of er nog iets te redden valt', schrijft de presentatrice onder de post. Helaas moet de familie Maasland nog even wachten of het account te redden valt. 'Woensdag weten we pas of dit gaat lukken. Laten we hopen dat we niet alles kwijt zijn. Elly, Frits, Bridget en Bryan', aldus Bridget. 

Presenteren

Na weken gefluister over een eventueel ontslag voor Maasland bij RTL Boulevard, blijkt dat niet aan de orde. Bridget is sinds begin juni namelijk weer achter de desk te zien. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.