Wie Bridget Maasland op Instagram volgt, wordt al enkele dagen geconfronteerd met eh… iets vollere lippen dan we van de presentatrice gewend zijn. Haar onderlip lijkt behoorlijk opgezwollen, iets dat ze naar eigen zeggen te danken heeft aan een ontstoken lip, zo blijkt uit enkele hashtags. Maar na het zien van een nieuwe aflevering van ‘De Zwakste Schakel’ woensdagavond wordt daar door veel kijkers flink aan getwijfeld. Probeert Bridget een bezoekje aan een botoxbar te verdoezelen met smoesjes?

Lipfillers voor Bridget?

De lippen van Bridget, die afgelopen week op Curaçao vakantie vierde met haar vriendje André Hazes, sprongen bij de opening van het programma meteen in het oog. Met name haar onderlip is zichtbaar groter dan normaal. Kijkers die normaal losgaan op vervelende kandidaten en hun soms opmerkelijke antwoorden konden het plots nog maar over één ding hebben: wat heeft de presentatrice zichzelf aangedaan?

Ontstoken onderlip?

Bij een post op Instagram liet Bridget afgelopen week vallen dat ze met een #ontstokenlip op het vliegtuig richting Curaçao moest stappen. Op een nieuwe foto drie dagen later, waarop Bridget aan de rand van het zwembad luiert, is te zien dat ze #nogsteedseendikkeonderlip heeft. Zelfs in de uitzending lijkt Bridget zichzelf in te willen dekken. Bij het onthullen van de eerste ‘zwakste schakel’ van de uitzending zei ze: 'Wie is de ontstoken onderlip in het verder zo vlekkeloze gezicht?' TV-kijkend Nederland vermoedt echter dat de presentatrice niet helemaal eerlijk is over de oorzaak van haar veranderde uiterlijk.

Article continues after the ad

‘En wel met André zoenen?’

'Bridget, dat is vast geen ontstoken onderlip', schrijft iemand. Een ander tweet: 'Jemig, die onderlip van Bridget….beetje veel van het goede'. Op Instagram wordt ook opgelet: 'Maar wel André Hazes vol op de toet pakken met die zweren', klinkt het. Tja… opmerkelijk is het in ieder geval wel.

Hieronder wat close-ups uit de uitzending. Bekijk hier de aflevering terug.

De eerdere posts van Bridget:

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.