Het Veronica Inside-trio is deze zomer dagelijks te zien in de nieuwe tijdelijke talkshow De Oranjezomer op SBS6. Gisteren ging de eerste aflevering van start en hoewel kijkers blij zijn dat de mannen weer terug zijn, moeten ze wel even twee keer kijken naar Wilfred Genee.

Het kapsel van de presentator is namelijk het gesprek van de avond op Twitter.

Article continues after the ad

Pruik

Zo vraagt iemand zich onder meer af of Wilfred misschien een pruik op heeft, maar dat blijkt toch niet helemaal het geval. Het gaat om zijn eigen haar, maar de keuze qua kleurspoeling valt niet helemaal in de smaak bij fans. 'Wanneer je vrouw een potje kastanjebruine verf heeft meegenomen in plaats van de gebruikelijke zwarte', is onder meer te lezen.

Genee, die naast de tv-talkshow ook radio maakt voor Radio Veronica, gaat nu een drukke zomer tegemoet. 'Het worden drukke tijden. Ik heb in de middag mijn radioshow en tijdens het EK doen we twee uitzendingen per avond van De Oranjezomer.' De presentator is dol op de afwisseling van televisie, radio en ander werk dat hij graag doet. 'Nog een reden waarom ik niet sta te trappelen voor een structurele dagelijkse talkshow. Ook met het oog op mijn gezin.'

Actualiteiten

In De Oranjezomer komen Genee’s vaste tafelgasten Johan Derksen en René van der Gijp twee maanden achtereen samen om de sport en actualiteiten te bespreken. Zo gaan ze het hebben over het EK, de Tour de France en de Olympische Spelen. 'Maar ook de actualiteiten komen aan bod. Zo is er nog steeds geen kabinet', aldus Genee.

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.