Demi de Boer deelde gisterenavond op Instagram dat hun dochtertje de kersverse ouders flink heeft laten schrikken. De kleine Rémi moest namelijk kort opgenomen worden in het ziekenhuis.

'Kleine muis had ons even laten schrikken. We zijn inmiddels weer thuis en het gaat goed', laat Demi weten in haar Instagram Stories. Daarna is te zien dat het dochtertje van Ronnie Flex en De Boer weer lekker in haar eigen bedje ligt.

Tekst gaat verder onder de post.

Article continues after the ad

Gezinnetje

Voor Demi is dit haar eerste kindje. Voor de 29-jarige Ronnie is de nieuwe baby zijn tweede dochter. In december 2018 kreeg hij samen met zijn inmiddels ex-vriendin Wafae, ook bekend als dj Wef, dochter Nori. Hij weet ondertussen goed hoe hij de vaderrol moet vervullen. 'Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen met mijn oudere dochter. Ik moet zeggen dat ik het in het begin nog wel wennen vond, misschien omdat het mijn eerste kindje was', vertelde de rapper. 'Op dit moment vind ik het zo leuk en ligt het me zo lekker. Lekker broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met de barbies. Ik vind het allemaal top. Dus ik ben ook blij dat ik weer een dochtertje krijg, want ik weet nu al een beetje hoe het gaat.'

Reactie opa De Boer

'Ik heb het mijn vader eigenlijk als een van de eersten verteld. Ik heb eigenlijk mijn zus het werk laten doen. Ik zei: "Vertel jij het maar"', vertelde Demi over haar zwangerschap in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. 'Ik was er niet en toen gingen ze me facetimen, maar ik was op een plek waar ik niet goed kon opnemen. Toen ging mijn vader me appen en toen zei hij: "Wat hoor ik nou!? Als jij gelukkig bent, dan ben ik ook heel blij voor je!" Hij vindt het helemaal leuk.' Na de geboorte poseerde Ronald ook enorm trots met zijn pasgeboren kleindochter.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Demi de Boer

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.