Fans hebben er lang op moeten wachten maar Flikken Maastricht keert heel snel terug op de buis. De datum van het nieuwe seizoen is bekendgemaakt. 

En hoofdrolspeler Angela Schijf (Eva van Dongen) verklapt dat in haar stories op Instagram.

Article continues after the ad

Vijftiende seizoen

Vrijdag 8 januari 2021 zijn Eva van Dongen en Floris Wolfs weer terug op de buis. Het gaat alweer om het vijftiende seizoen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

👊 #Flikkenmaastricht #S15

Een bericht gedeeld door Flikken Maastricht (@flikkenmaastricht.at) op

 

Cliffhanger

Er is nog niet heel veel bekend over het nieuwe seizoen. Wel zijn er al een paar sneak peeks naar buiten gekomen. Daaruit kunnen we opmaken dat ook Victor Reinier er weer bij is. Bekijk hieronder laatste aflevering van seizoen 14 terug om je geheugen op te frissen.

Nog een paar seizoenen

Als het aan Reinier ligt hoopt-ie nog lang door te gaan met Flikken Maastricht. Volgens hem is de koek nog lang niet op. 'Ik hoop dat we nog een paar jaar door kunnen', zei de acteur, die al sinds de start in 2007 te zien is in de politieserie, onlangs in het AD. 

Bijzonder einde

Mocht de serie stoppen, dan wil Reinier daar graag van te voren van op de hoogte worden gesteld. 'Want als het zover is, wil ik zeker weten dat we een bijzonder einde kunnen maken aan de serie. Het lijkt me vreselijk een 'normaal' seizoen te maken, met een cliffhanger, en dat we later horen dat dit het einde was. Dat wil ik echt niet.'

Bron: Instagram/AD Beeld: AVROTROS/Ruud Baan

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.