Filemon Wesselink is geen vader zoals de hoofdpersoon in zijn nieuwe kinderboek die overal ja op zegt. Volgens de BNN-presentator hebben kinderen grenzen nodig.

Regels

"Aan de ene kant wil je je kinderen opvoeden om frank en vrij in het leven te staan; daarvoor hebben ze regels nodig. Aan de andere kant wil je ook hun maatje zijn", vertelt Filemon woensdag in De Telegraaf. "Zeker omdat ik vaak van huis ben, wil ik de sfeer graag gezellig houden. Maar als mijn kinderen dan vragen of ze chef-kokje mogen spelen in de keuken - en ik al weet dat ik daarna de troep kan gaan opruimen - vind ik dat het beter bij mijn rol past om nee te zeggen."

Schuldig voelen

Schuldig voelt Filemon, vader van een dochter van 9 en twee zoons van 5 en negen maanden, zich daar niet over. "Ik denk juist dat kinderen die grenzen nodig hebben. Het meisje uit het boek merkt uiteindelijk ook dat het best saai is als papa altijd ja zegt."

Niet altijd gezellig

Filemon is ook niet altijd de gezellige vader, zo bekent hij. "Ik kan niet goed multitasken. Als de oudsten elkaar in de haren vliegen en de jongste huilt, kom je ledematen tekort", legt de presentator uit. "Mijn kinderen zijn nogal temperamentvol en ik kan niet goed tegen gemekker of driftbuien. Dan zet ik al snel iemand in de hoek."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders