Filemon Wesselink is geen vader zoals de hoofdpersoon in zijn nieuwe kinderboek die overal ja op zegt. Volgens de BNN-presentator hebben kinderen grenzen nodig.

Regels

"Aan de ene kant wil je je kinderen opvoeden om frank en vrij in het leven te staan; daarvoor hebben ze regels nodig. Aan de andere kant wil je ook hun maatje zijn", vertelt Filemon woensdag in De Telegraaf. "Zeker omdat ik vaak van huis ben, wil ik de sfeer graag gezellig houden. Maar als mijn kinderen dan vragen of ze chef-kokje mogen spelen in de keuken - en ik al weet dat ik daarna de troep kan gaan opruimen - vind ik dat het beter bij mijn rol past om nee te zeggen."

Schuldig voelen

Schuldig voelt Filemon, vader van een dochter van 9 en twee zoons van 5 en negen maanden, zich daar niet over. "Ik denk juist dat kinderen die grenzen nodig hebben. Het meisje uit het boek merkt uiteindelijk ook dat het best saai is als papa altijd ja zegt."

Niet altijd gezellig

Filemon is ook niet altijd de gezellige vader, zo bekent hij. "Ik kan niet goed multitasken. Als de oudsten elkaar in de haren vliegen en de jongste huilt, kom je ledematen tekort", legt de presentator uit. "Mijn kinderen zijn nogal temperamentvol en ik kan niet goed tegen gemekker of driftbuien. Dan zet ik al snel iemand in de hoek."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders