Filemon Wesselink is weer helemaal gelukkig in de liefde. Maar daarvoor, toen hij na tien jaar scheidde van zijn vriendin, heeft de presentator heel lang een slecht seksleven gehad. Dat vertelt de 40-jarige presentator in de Volkskrant.

Inhaalslag

“Zo’n scheiding komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, er gaat een tijd aan vooraf waarin er niet veel in de slaapkamer gebeurt”, vertelt de presentator. Zijn nieuwe vriendin Ramona (40) “voelde in ieder geval als enorme inhaalslag als het gaat om intimiteit. Als bijtanken.”

Article continues after the ad

Apps

Na de scheiding was er een periode dat Wesselink zijn seksuele gemis wilde inhalen. “Schijt, dacht ik, ik ga gewoon met naam en toenaam op alle datingapps. Ik ben op Tinder gegaan, op The Inner Circle, op Happn, allemaal tegelijk”, bekent hij. “Ik dacht: ik ga nu gewoon flirten, daten, misschien wel seks hebben, onenightstands. En toen kwam ik op The Inner Circle een vrouw tegen van wie ik dacht: jeetje, wat een mooie vrouw. Toen we gingen afspreken werd ik meteen verliefd op haar. Dat was ongeveer een half jaar na de scheiding.”

Vreemdgaan met Filemon

Wesselink heeft voor de NPO een serie gemaakt die de komende weken wordt uitgezonden. De serie heet 'Vreemdgaan met Filemon' en hierin zal de presentator duiken in de wereld van relaties en monogamie. Zijn nieuwe vriendin Ramona zal ook te zien zijn in het programma. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders