Filemon Wesselink is weer helemaal gelukkig in de liefde. Zijn nieuwe vlam Ramona (40) zal dan ook te zien zijn in zijn nieuwste programma: Vreemdgaan met Filemon. Hierbij duikt de presentator in de wereld van relaties en monogamie.

Filemon laat in een interview met Nu.nl weten milder te zijn geworden over vreemdgaan na zijn onderzoek in dit programma. 'Het is een interessant thema waar heel veel over gesproken wordt, waar je in de kroeg over praat met vrienden, maar waar merkwaardig genoeg nooit een programma over is gemaakt', begint Wesselink.

Article continues after the ad

Fantasieën

Hij vervolgt: 'Bij veel mensen bestaat het idee dat je, nadat je getrouwd bent, nooit meer met iemand anders het bed zal delen, ook al ben je niet gelovig. Maar het kan gebeuren dat je je binnen de relatie aangetrokken voelt tot iemand anders en dat bespreek je niet gauw. Dat is precies waar de angel zit. Alle twee loop je rond met fantasieën, maar partners weten vaak niet van elkaar wat hun definitie is van vreemdgaan en die ideeën kunnen van elkaar verschillen. Ik zet in het programma die rationele en emotionele gedachten tegen elkaar.'

Relatie

Zijn nieuwe vriendin Ramona zal dan ook te zien zijn in het programma. 'Het is nog pril, maar er zijn mensen die al eerder hun vriend of vriendin voor de camera laten zien.' Begin dit jaar verbrak Filemon de relatie met de moeder van zijn drie kinderen, Michaela. Ze waren tien jaar samen. Dit nieuwe format bedacht hij al anderhalf jaar geleden met vrienden, toen hij wel nog samen was met zijn vorige vriendin. 

Liefdescontract

Met Ramona stelt Wesselink dan ook een liefdescontract op. 'Dat zullen we elk jaar, elke twee jaar herzien. We vinden het een mooie manier om de boodschap van het programma mee over te brengen. Nu zitten we in het begin van onze relatie en denken we er zo over, maar dat kan over een tijd weer anders zijn.' Filemon is ook anders gaan denken over vreemdgaan door het programma. 'Ik ben nooit echt jaloers geweest, maar ik zou er nu nog milder over oordelen als mijn vriendin vreemd zou gaan.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders